sashka.ognjanovic.ceramics.

briga o kupcima.

hvala ti za posetu mom sajtu www.sashkaognjanovic.com.

ovo virtuelno mesto je moje vlasnishtvo tj. vlasnishtvo preduzetnika: saška ognjanović pr ruchna izrada keramike sashka ognjanovic ceramics beograd – stari grad, shifra delatnosti 2341 – proizvodnja keramichkih predmeta za domaćinstvo i ukrasnih predmeta, matichni broj: 66688003, pib: 113251756, tekući rachun: 105-2447228-81, broj telefona: 063-11-63-133, web adresa: www.sashkaognjanovic.com, e-mail: ceramics@sashkaognjanovic.com.

sve cene su izražene u dinarima, sashka ognjanovic ceramics nije obveznik pdv-a. na sve porudžbine se primenjuju važeće cene u trenutku potvrde plaćanja. zadržavam pravo da cene promenim u bilo kom trenutku, bez prethodne najave.

ovi uslovi korishćenja zajedno sa politikom privatnosti predstavljaju ugovor koji se primenjuje na sve korisnike ovog sajta. poseta mom sajtu znachi da su ovi uslovi prochitani i da se sa njima u potpunosti slažesh. ako nađesh neshto u ovom tekstu sa chim se ne slažesh molim te da prestanesh sa korishćenjem sajta.

uslovi korishćenja i politika privatnosti su ažurirani 1. 9. 2022. i želim da znash da će se ažurirati uvek kada za tim postoji potreba. promene stupaju na snagu objavljivanjem na sajtu pa te molim da periodichno proveravash da li se slažesh sa njima i dalje. pristup sajtu podrazumeva tvoju saglasnost sa izmenama.

sav sadržaj i materijali sa mog sajta (tekstovi, fotografije, i ostalo) podležu zakonu o zashtiti autorskih prava. bilo kakva neovlashćena upotreba bez moje dozvole je zabranjena odnosno dozvoljena je samo uz moju prethodnu pisanu saglasnost.

dozvoljeno je objavljivanja sadržaja mog sajta na drushtvenim mrežama u sluchaju da se navede izvor. takođe, dozvoljeno je koristiti sadržaj i materijale sa sajta u lichne i nekomercijalne svrhe.  

trudim se da sajt uvek funkcionishe besprekorno ali ne mogu da preuzmem odgovornost da se neće desiti povremeni prekidi i/ili nepravilnosti u radu. ukoliko primetish neshto chudno molim te mi javi i potrudiću se da to reshim u najkraćem roku.

sajt koristish na sopstvenu odgovornost i ja ne mogu biti odgovorna za eventualnu shtetu koja može nastati prilikom korišćenja sadržaja sa mog sajta.

kod eventualnog spora proisteklog iz ovog ugovora nadležan je sud u beogradu.

u sluchaju da imash bilo kakva pitanja vezana za moj sajt možesh me kontaktirati putem mail-a ceramics@sashkaognjanovic.com.

politika upotrebe kolachića chini sastavni deo moje politike privatnosti i uslova korishćenja.

kao i većina (rekla bih i svi), i moj sajt koristi kolachiće. naziv im je sladak a shta su zapravo kolachići (ovo nikad nisam znala dok nisam morala da nauchim zbog svog sajta)? kolachići su mali tekstualni fajlovi koje tvoj internet browser chuva na tvom rachunaru. pomažu da se identifikujesh prilikom sledeće posete mom sajtu. zahvaljujući kolachićima sajt može da prepozna tvoj uređaj (rachunar i/ili mobilni telefon).

korishćenje kolachića je standardna praksa na internetu i uglavnom ih svi prihvatamo bez mnogo razmishljanja. ako mene pitash ne vidim neki rizik u tome, ali ko sam uopshte ja, ti si tu da mislish svojom glavom. važno je da znash da uvek možesh odluchiti da prestanesh da ih koristish. Jednostavno ih obrishi ruchno ili podesi svoj internet browser za rad sa kolachićima. nisam struchnjak za ta tehnichka podeshavanja ali važno mi je da ti prenesem da imash tu opciju, istraži je detaljno ako ti je potrebna.

ova politika privatnosti objashnjava nachin na koji prikupljam, delim i koristim tvoje lichne podatke, kao i nachine na koje možesh ostvariti svoje pravo na privatnost.

chuvam tvoju privatnost I shtitim tvoje lichen podatke ali ipak pažljivo prochitaj ovu politiku privatnosti.

možesh posetiti moj sajt a da ne otkrijesh bilo kakvu informaciju o sebi, to je tvoj izbor i tvoje pravo. kad tražim tvoje lichne podatke to radim da bi dobila/o ono shto želish. da bih ti poslala ono shto si poruchila/o, a shto ja stvaram, potrebni su mi tvoje ime i prezime, adresa, broj telefona. mailom te obaveshtavam o statusu porudžbine. tvoj mail takođe koristim uz tvoj pristanak ako želish među prvima da znash kad sam dodala nove komade keramike u prodavnicu i/ili ću održati radionicu keramike.

takođe, tvoje podatke nekad mogu koristiti da bih izmerila broj poseta mom sajtu, vreme provedeno na sajtu, pregledane stranice, itd. ove informacije ću koristiti iskljuchivo kako bih unapredila sadržaj i tebi pružila bolje korisnichko iskustvo.

osim ako to zakon na nalaže, neću nikada uchiniti dostupnim niti distribuirati trećem licu tvoje informacije, bez tvog prethodnog odobrenja.          

nachin plaćanja je uplata na rachun (preko mobilne aplikacije tvoje banke ili uplatom na shalteru bilo koje banke/poshte). paket se shalje na naznachenu adresu nakon evidentirane uplate. prilikom uplate se plaća iznos sa poshtarinom tako da se kuriru prilikom preuzimanja paketa ne plaća nishta. 

postoji mogućnost preuzimanja paketa na adresi moje radionice (beograd, tadeusha koshćushka 82/1a) i u tom sluchaju se ne plaća poshtarina. potrebno je prilikom plaćanja izabrati opciju dolaska po svoju porudžbinu. 

dostava se vrshi preko post express kurirske službe. 

troshkovi dostave iznose 350 rsd i fiksni su bez obzira na velichinu i težinu paketa. za ukupan iznos porudžbine koji je veći od 10,000 rsd troshkove poshtarine snosim ja.

porudžbine se shalju samo na teritoriji srbije.

pakete shaljem ponedeljkom i na naznachenoj adresi su u utorak (ili narednih 5 dana u nadležnoj poshti) ali me uvek možesh kontaktirati u sluchaju da ti to ne odgovara (u pitanju je poklon i treba da stigne bash za rođendan, ili neshto slichno). ne mogu da obećam ali ću se sigurno potruditi da ti izađem u susret.

reklamacije su moguće u sluchaju da su ti stigli oshtećeni proizvodi, naravno, ali i u sluchaju da ti se uživo ne sviđa ono shto je porucheno. 

bez brige, u sluchaju da ti je stigla oshtećena porudžbina – bash bash mi je žao zbog toga, trudim se da proizvode lepo ushushkam i retko se deshava da se slome u transportu ali eto i to se nekad desi, kao shto vidish. samo mi se javi odmah nakon prijema paketa sa fotografijama i možesh da birash da li ću ti vratiti novac ili ću ti poslati novi proizvod, uz napomenu da ćesh možda malo sachekati ako je nemam na stanju. hvala ti na razumevanju. 

a ako ti se porudžbina uživo ne sviđa – nikakav problem stvarno. samo mi se, molim te, javi i dogovorićemo da mi je poshaljesh nazad ili donesesh lichno, kako god ti vishe odgovara. ja zaista želim da ono shto stvaram bude u rukama onih koji to obožavaju. u sluchaju povraćaja ćesh platiti samo troshkove dostave do mene a ja ću vratiti novac na tvoj rachun nakon shto mi proizvod stigne i super smo, no hard feelings.

  

 

ostavi mi svoju e-mail adresu:

shaljem ti mailove?

ako mi ostavish svoju e-mail adresu to znachi da želish da te pre ostalih obavestim o nekim važnim stvarima: dodala sam nove sholje u prodavnicu a nema ih puno (nikada i nema puno sholja na stanju jer samo su dve ruke iza ovog brenda), održaću radionicu keramike a broj mesta je ogranichen (a uvek će biti ogranichen jer želim intimnu atmosferu i dobru energiju), najava nove kolekcije, vesti iz moje radionice, ili neshto tome slichno.

ako su za tebe ovo važne stvari, prijavi se da primash moje mailove.

p.s. hvala ti, stvarno cenim shto si tu.

ćao, ja sam sashka i drago mi je shto si tu sa nekim pitanjem, pohvalom ili možda primedbom.

postoji puno nachina da stupimo u kontakt: pishi mi na mail, popuni kontakt formu, zovi me ili dođi u moju stvaraonicu. 

e-mail. ceramics@sashkaognjanovic.com (24/7)

adresa. beograd, dorćol, tadeusha koshćushka 82/1a (uglavnom pon-pet 9-14h ali uvek proveri da li sam tu)

mob. +381 63 11 63 133 (ako je neshto bash hitno)

ko je sashka?

ruke (i srce) iza (i ispred) ovog (njenog) brenda.

rođena i odrasla u najdražem nishu, srećna i srećno živi sa porodicom u voljenom beogradu. 

nekada ekonomista sa diplomom i fancy životom u zlatnom korporativnom kavezu. rodila treće dete i pochela da živi sushtinu. a ne formu. danas je srećna keramicharka bez diplome. jer sloboda je njena vrhovna vrednost. porodica i topli dom su joj najvažniji. loži se na stvaranje. vozi je mashta. obožava jednostavan ali smislen život.

u glinu se nepovratno zaljubila zato shto je (na)uchi(la) životu. da uspori. i uživa. dishe. da svesno dodiruje. bude nežna. i prisutna. da je jedino nesavrshenost potpuno savrshena. da ne žuri i ne juri. da dishe duboko. i da bude tu.

njene sholje su pune života i obožavaju se bash zbog te energije koju je u njih utkala. voli da veruje da ljudima donose potpuna uživanja. i one prave predahe. bar malu pauzu od svih i svega. balans i mir u ovom preužurbanom svetu.

za nju je ovaj brend pun krug sreće. uživa dok stvara i ispunjava je shto stvaranjem usrećuje druge. ovakvu ispunjenost želi svakom. od srca.