sashka.ognjanovic.ceramics.

paketić iznenađenja.

1,200.00 рсд

paketić iznenađenja je za sve one koji vole keramiku koju stvaram kao i nachin na koji to radim. nastao je uochi moje letnje pauze sa iskrenom željom da olaksham sebi spori i blagi ritam života koji će trajati dva meseca, kad neću zarađivati već samo postojati. naravno da je nastao i zbog vas koji želite za sebe tu sporu i blagu energiju utkanu u sve shto stvaram ali i taj predivni osećaj ispunjenosti u grudima koji se desi kad nekog podržimo. najlepshe je shto ćete imati i materijalni (keramichki) podsetnik na taj osećaj i možete mu se uvek vratiti.

shta sadrži paketić iznenađenja? to vam ne mogu reći jer onda neće biti iznenađenje. a u ovom trenutku to, iskreno, ne znam ni ja. paketiće ću praviti intuitivno, sadržaće neke keramichke malene dragocenosti. možda neku chinijicu, ili kashichicu, sigurno neku keramichku porukicu, smisliću već da vam bude lepo i posebno. ono shto sigurno znam je da ćete biti zadovoljni jer volim da poklanjam i obožavam da dajem iznad ochekivanja.

. . .

paketiće iznenađenja shaljem 17. juna post express kurirskom službom, kod vas su u utorak ili narednih 5 dana u poshti. takođe je moguće preuzeti svoj paketić 16. juna u mom ateljeu na dorćolu (18 – 24h).

fiksni iznos poshtarine je 350 din i dodaje se na ukupnu vrednost porudžbine. uplata je na rachun pre isporuke. za ukupan iznos porudžbine koji je veći od 10,000 rsd troshkove poshtarine snosim ja.

ostavi mi svoju e-mail adresu:

shaljem ti mailove?

ako mi ostavish svoju e-mail adresu to znachi da želish da te pre ostalih obavestim o nekim važnim stvarima: dodala sam nove sholje u prodavnicu a nema ih puno (nikada i nema puno sholja na stanju jer samo su dve ruke iza ovog brenda), održaću radionicu keramike a broj mesta je ogranichen (a uvek će biti ogranichen jer želim intimnu atmosferu i dobru energiju), najava nove kolekcije, vesti iz moje radionice, ili neshto tome slichno.

ako su za tebe ovo važne stvari, prijavi se da primash moje mailove.

p.s. hvala ti, stvarno cenim shto si tu.

ćao, ja sam sashka i drago mi je shto si tu sa nekim pitanjem, pohvalom ili možda primedbom.

postoji puno nachina da stupimo u kontakt: pishi mi na mail, popuni kontakt formu, zovi me ili dođi u moju stvaraonicu. 

e-mail. ceramics@sashkaognjanovic.com (24/7)

adresa. beograd, dorćol, tadeusha koshćushka 82/1a (uglavnom pon-pet 9-14h ali uvek proveri da li sam tu)

mob. +381 63 11 63 133 (ako je neshto bash hitno)

ko je sashka?

ruke (i srce) iza (i ispred) ovog (njenog) brenda.

rođena i odrasla u najdražem nishu, srećna i srećno živi sa porodicom u voljenom beogradu. 

nekada ekonomista sa diplomom i fancy životom u zlatnom korporativnom kavezu. rodila treće dete i pochela da živi sushtinu. a ne formu. danas je srećna keramicharka bez diplome. jer sloboda je njena vrhovna vrednost. porodica i topli dom su joj najvažniji. loži se na stvaranje. vozi je mashta. obožava jednostavan ali smislen život.

u glinu se nepovratno zaljubila zato shto je (na)uchi(la) životu. da uspori. i uživa. dishe. da svesno dodiruje. bude nežna. i prisutna. da je jedino nesavrshenost potpuno savrshena. da ne žuri i ne juri. da dishe duboko. i da bude tu.

njene sholje su pune života i obožavaju se bash zbog te energije koju je u njih utkala. voli da veruje da ljudima donose potpuna uživanja. i one prave predahe. bar malu pauzu od svih i svega. balans i mir u ovom preužurbanom svetu.

za nju je ovaj brend pun krug sreće. uživa dok stvara i ispunjava je shto stvaranjem usrećuje druge. ovakvu ispunjenost želi svakom. od srca.