sashka.ognjanovic.ceramics.

napravi sholju & tacnu.

6,000.00 рсд

na radionicu keramike dođesh da napravish sebi neshto od gline ali pre svega da se opustish, uživash, smejesh, zabavish, da malo dublje dishesh. dođesh po jedno (bash toplo) iskustvo vishe u životu a komad keramike ti ostaje kao uspomena na ovo uživanje.

na radionici grickamo neshto zdravo, pijemo neshto lepo i slushamo neshto dobro. meni je bash stalo da ljudima obezbedim potpuno uživanje za sva chula.

traje 3h (iako 2h stvaramo a ostatak vremena uvek bude za druženje i smeh) i atmosfera je intimna a energija dobra jer je broj ogranichen na najvishe 6 osoba. sve je obezbeđeno i nije potrebno doneti nishta sa sobom osim sebe.

komad keramike napravljen na radionici će biti spreman za preuzimanje za najvishe mesec dana (jer prolazi kroz sushenje, pechenje, glaziranje pa josh jedno pechenje).

na radionici radimo sa jednom vrstom gline (krem tachkasta ili siva koje su prijatne i nežne za rad a imaju i neku posebnu estetiku) i ne koristimo boje jer život je dovoljno sharen. igramo se teksturama, dekorishemo uz pomoć razlichitih alata, pechata, slova, materijala, ali ruke su glavne a mashta nas vozi.

• • • • •

radionica se održava na dorćolskom keju, kod 25. maja, u mom ushushkanom prostoru.

ucheshće na radionici se obezbeđuje poruchivanjem i uplatom na rachun. na mail ćesh dobiti instrukcije za plaćanje. ako ti neshto iskrsne, život se desi, javi mi se 24h pre radionice i dođi u nekom od sledećih termina.

ostavi mi svoju e-mail adresu:

shaljem ti mailove?

ako mi ostavish svoju e-mail adresu to znachi da želish da te pre ostalih obavestim o nekim važnim stvarima: dodala sam nove sholje u prodavnicu a nema ih puno (nikada i nema puno sholja na stanju jer samo su dve ruke iza ovog brenda), održaću radionicu keramike a broj mesta je ogranichen (a uvek će biti ogranichen jer želim intimnu atmosferu i dobru energiju), najava nove kolekcije, vesti iz moje radionice, ili neshto tome slichno.

ako su za tebe ovo važne stvari, prijavi se da primash moje mailove.

p.s. hvala ti, stvarno cenim shto si tu.

ćao, ja sam sashka i drago mi je shto si tu sa nekim pitanjem, pohvalom ili možda primedbom.

postoji puno nachina da stupimo u kontakt: pishi mi na mail, popuni kontakt formu, zovi me ili dođi u moju stvaraonicu. 

e-mail. ceramics@sashkaognjanovic.com (24/7)

adresa. beograd, dorćol, tadeusha koshćushka 82/1a (uglavnom pon-pet 9-14h ali uvek proveri da li sam tu)

mob. +381 63 11 63 133 (ako je neshto bash hitno)

ko je sashka?

ruke (i srce) iza (i ispred) ovog (njenog) brenda.

rođena i odrasla u najdražem nishu, srećna i srećno živi sa porodicom u voljenom beogradu. 

nekada ekonomista sa diplomom i fancy životom u zlatnom korporativnom kavezu. rodila treće dete i pochela da živi sushtinu. a ne formu. danas je srećna keramicharka bez diplome. jer sloboda je njena vrhovna vrednost. porodica i topli dom su joj najvažniji. loži se na stvaranje. vozi je mashta. obožava jednostavan ali smislen život.

u glinu se nepovratno zaljubila zato shto je (na)uchi(la) životu. da uspori. i uživa. dishe. da svesno dodiruje. bude nežna. i prisutna. da je jedino nesavrshenost potpuno savrshena. da ne žuri i ne juri. da dishe duboko. i da bude tu.

njene sholje su pune života i obožavaju se bash zbog te energije koju je u njih utkala. voli da veruje da ljudima donose potpuna uživanja. i one prave predahe. bar malu pauzu od svih i svega. balans i mir u ovom preužurbanom svetu.

za nju je ovaj brend pun krug sreće. uživa dok stvara i ispunjava je shto stvaranjem usrećuje druge. ovakvu ispunjenost želi svakom. od srca.