sashka.ognjanovic.ceramics.

tanjirić za zid. spori, blagi ritam života.

4,500.00 рсд

draga lana nikolić (@lanushhh) je najavila moje gostovanje kod nje u radio emisiji ‘perspektiva’ (beograd 202) na ovaj nachin:

‘razgovaramo o mudrosti koju nam prenosi glina, pitamo se shta je to sloboda, koliko je važna porodica, gde se sve može pronaći sreća, je li moguće u savremenom, brzom nachinu života napraviti mesto za pauzu, shta nam daje, a shta uzima ambicija i želja za uspehom i gde je u svemu tome spori, blagi ritam života.’

‘spori, blagi ritam života’ mi je odzvonilo u grudima tada i poželela sam da se ta poruka prenosi dalje. ovaj tanjirić za zid je malen ali je njegova poruka velika. tu je da nam bude svakodnevni podsetnik da usporimo. jer može drugachije. i može nežnije da se živi.

važno je i da znash da kupovinom ovog proizvoda podržavash spori i blagi ritam života dve umetnice. lane koja je ovu rechenicu osmislila, i sashke koja ju je sachuvala u glini.

. . .

možesh izabrati ćirilichnu ili latinichnu verziju tanjirića.

prechnik (cm): 12
materijal: crna glina, transparentna glazura, zlato

. . .

verujem da znash da nećesh dobiti identichan tanjirić kao sa ovih fotografija. nemoguće je napraviti dva potpuno ista jer svaki na sebi ima tragove mojih prstiju a razlivanja glazure na svakom tanjiriću formiraju potpuno jedinstvenu sharu.

imaj u vidu da pakete shaljem ponedeljkom post express kurirskom službom, kod tebe su u utorak ili narednih 5 dana u poshti. ako je važno da paket stigne na tachno određeni dan (npr. u pitanju je poklon za rođendan) kontaktiraj me i potrudiću se da ti izađem u susret. fiksni iznos poshtarine je 350 din i dodaje se na ukupnu vrednost porudžbine. uplata je na rachun pre isporuke. za ukupan iznos porudžbine koji je veći od 10,000 rsd troshkove poshtarine snosim ja.

ostavi mi svoju e-mail adresu:

shaljem ti mailove?

ako mi ostavish svoju e-mail adresu to znachi da želish da te pre ostalih obavestim o nekim važnim stvarima: dodala sam nove sholje u prodavnicu a nema ih puno (nikada i nema puno sholja na stanju jer samo su dve ruke iza ovog brenda), održaću radionicu keramike a broj mesta je ogranichen (a uvek će biti ogranichen jer želim intimnu atmosferu i dobru energiju), najava nove kolekcije, vesti iz moje radionice, ili neshto tome slichno.

ako su za tebe ovo važne stvari, prijavi se da primash moje mailove.

p.s. hvala ti, stvarno cenim shto si tu.

ćao, ja sam sashka i drago mi je shto si tu sa nekim pitanjem, pohvalom ili možda primedbom.

postoji puno nachina da stupimo u kontakt: pishi mi na mail, popuni kontakt formu, zovi me ili dođi u moju stvaraonicu. 

e-mail. ceramics@sashkaognjanovic.com (24/7)

adresa. beograd, dorćol, tadeusha koshćushka 82/1a (uglavnom pon-pet 9-14h ali uvek proveri da li sam tu)

mob. +381 63 11 63 133 (ako je neshto bash hitno)

ko je sashka?

ruke (i srce) iza (i ispred) ovog (njenog) brenda.

rođena i odrasla u najdražem nishu, srećna i srećno živi sa porodicom u voljenom beogradu. 

nekada ekonomista sa diplomom i fancy životom u zlatnom korporativnom kavezu. rodila treće dete i pochela da živi sushtinu. a ne formu. danas je srećna keramicharka bez diplome. jer sloboda je njena vrhovna vrednost. porodica i topli dom su joj najvažniji. loži se na stvaranje. vozi je mashta. obožava jednostavan ali smislen život.

u glinu se nepovratno zaljubila zato shto je (na)uchi(la) životu. da uspori. i uživa. dishe. da svesno dodiruje. bude nežna. i prisutna. da je jedino nesavrshenost potpuno savrshena. da ne žuri i ne juri. da dishe duboko. i da bude tu.

njene sholje su pune života i obožavaju se bash zbog te energije koju je u njih utkala. voli da veruje da ljudima donose potpuna uživanja. i one prave predahe. bar malu pauzu od svih i svega. balans i mir u ovom preužurbanom svetu.

za nju je ovaj brend pun krug sreće. uživa dok stvara i ispunjava je shto stvaranjem usrećuje druge. ovakvu ispunjenost želi svakom. od srca.