sashka.ognjanovic.ceramics.

privatna radionica keramike za max 6 osoba.

30,000.00 рсд

termin za radionicu keramike podrazumeva tri sata kvalitetnog programa za najvishe shest osoba. ovo opushtanje i uživanje uz glinu, vino, chaj i kolache je jedan od posebnijih nachina za proslavu rođendana, obeležavanje godishnjice ili za malo drugachiji izlazak sa drugari(ca)ma, koleg(inic)ama ili partner(k)om. može da bude i super zanimljivo devojachko veche. komad keramike stvoren na radionici ostaje kao uspomena na ovo toplo iskustvo.

moj ushushkani prostor može da primi najvishe shest osoba (ali i samo dve) a da zadrži tu intimnu prijatnost. ako je u pitanju vishe osoba možesh me kontaktirati da poprichamo o nekom drugom prostoru i malo drugachijoj organizaciji.

oko termina održavanja radionice kao i oko komada keramike koji ćemo praviti se dogovaramo i usklađujemo, shto je znachajna prednost ove ponude u odnosu na standardnu.

komadi keramike napravljeni na radionici će biti spremni za preuzimanje za najvishe mesec dana (jer prolaze kroz sushenje, pechenje, glaziranje pa josh jedno pechenje).

na radionici radimo sa jednom vrstom gline (krem tachkasta ili siva koje su prijatne i nežne za rad a imaju i neku posebnu estetiku) i ne koristimo boje jer život je dovoljno sharen. igramo se teksturama, dekorishemo uz pomoć razlichitih alata, pechata, slova, materijala, ali ruke su glavne a mashta nas vozi.

• • • • •

radionica se održava u mom prostoru, na dorćolskom keju, kod 25. maja.

pishi mi da prvo dogovorimo termin nakon chega ćesh moći da izvrshish porudžbinu i na mail ti stižu instrukcije za plaćanje.

ostavi mi svoju e-mail adresu:

shaljem ti mailove?

ako mi ostavish svoju e-mail adresu to znachi da želish da te pre ostalih obavestim o nekim važnim stvarima: dodala sam nove sholje u prodavnicu a nema ih puno (nikada i nema puno sholja na stanju jer samo su dve ruke iza ovog brenda), održaću radionicu keramike a broj mesta je ogranichen (a uvek će biti ogranichen jer želim intimnu atmosferu i dobru energiju), najava nove kolekcije, vesti iz moje radionice, ili neshto tome slichno.

ako su za tebe ovo važne stvari, prijavi se da primash moje mailove.

p.s. hvala ti, stvarno cenim shto si tu.

ćao, ja sam sashka i drago mi je shto si tu sa nekim pitanjem, pohvalom ili možda primedbom.

postoji puno nachina da stupimo u kontakt: pishi mi na mail, popuni kontakt formu, zovi me ili dođi u moju stvaraonicu. 

e-mail. ceramics@sashkaognjanovic.com (24/7)

adresa. beograd, dorćol, tadeusha koshćushka 82/1a (uglavnom pon-pet 9-14h ali uvek proveri da li sam tu)

mob. +381 63 11 63 133 (ako je neshto bash hitno)

ko je sashka?

ruke (i srce) iza (i ispred) ovog (njenog) brenda.

rođena i odrasla u najdražem nishu, srećna i srećno živi sa porodicom u voljenom beogradu. 

nekada ekonomista sa diplomom i fancy životom u zlatnom korporativnom kavezu. rodila treće dete i pochela da živi sushtinu. a ne formu. danas je srećna keramicharka bez diplome. jer sloboda je njena vrhovna vrednost. porodica i topli dom su joj najvažniji. loži se na stvaranje. vozi je mashta. obožava jednostavan ali smislen život.

u glinu se nepovratno zaljubila zato shto je (na)uchi(la) životu. da uspori. i uživa. dishe. da svesno dodiruje. bude nežna. i prisutna. da je jedino nesavrshenost potpuno savrshena. da ne žuri i ne juri. da dishe duboko. i da bude tu.

njene sholje su pune života i obožavaju se bash zbog te energije koju je u njih utkala. voli da veruje da ljudima donose potpuna uživanja. i one prave predahe. bar malu pauzu od svih i svega. balans i mir u ovom preužurbanom svetu.

za nju je ovaj brend pun krug sreće. uživa dok stvara i ispunjava je shto stvaranjem usrećuje druge. ovakvu ispunjenost želi svakom. od srca.