sashka.ognjanovic.ceramics.

vaza. siva.

8,000.00 рсд

2 na stanju.

o vazama sam dugo razmishljala. želela sam minimalizam ali sa karakterom. da budu jednostavne i da ne skreću pažnju na sebe kako bi lepota cveća u njima doshla do izražaja. zato su jednobojne, jer cveće je tu da bude shareno. ali sam želela da ne budu ni potpuno jednostavne, da imaju neki svoj detalj, neku osobenost. zato (pored vidljivog spoja karakteristichnog za moju keramiku) imaju i izdvojenu gornju ivicu. dodatno, zlatna tachka koja spaja gornju ivicu sa bazom vaze je za mene kao neka izražena karakterna crta.

želim da verujem da će svaku kuću ugrejati svojom energijom i od nje napraviti topli dom.

velichina je neka srednja, nisu za ljubichice i visibabe, a ni za one bash velike suncokrete. ali su zato idealne za lale, narcise, ruže, ljiljane, božure. najlepsha je možda za buket poljskog cveća. to je ona velichina vaze u kojoj lepo izgleda i samo jedan cvet ali može savrsheno da iznese i veliki buket.

visina (cm): 18
prechnik (cm): 10
materijal: siva glina

. . .

verujem da znash da nećesh dobiti identichnu vazu kao sa ovih fotografija. nemoguće je napraviti dve potpuno iste jer svaka na sebi ima tragove mojih prstiju.

imaj u vidu da pakete shaljem ponedeljkom post express kurirskom službom, kod tebe su u utorak ili narednih 5 dana u poshti. ako je važno da paket stigne na tachno određeni dan (npr. u pitanju je poklon za rođendan) kontaktiraj me i potrudiću se da ti izađem u susret. fiksni iznos poshtarine je 350 din i dodaje se na ukupnu vrednost porudžbine. uplata je na rachun pre isporuke. za ukupan iznos porudžbine koji je veći od 10,000 rsd troshkove poshtarine snosim ja.

ostavi mi svoju e-mail adresu:

shaljem ti mailove?

ako mi ostavish svoju e-mail adresu to znachi da želish da te pre ostalih obavestim o nekim važnim stvarima: dodala sam nove sholje u prodavnicu a nema ih puno (nikada i nema puno sholja na stanju jer samo su dve ruke iza ovog brenda), održaću radionicu keramike a broj mesta je ogranichen (a uvek će biti ogranichen jer želim intimnu atmosferu i dobru energiju), najava nove kolekcije, vesti iz moje radionice, ili neshto tome slichno.

ako su za tebe ovo važne stvari, prijavi se da primash moje mailove.

p.s. hvala ti, stvarno cenim shto si tu.

ćao, ja sam sashka i drago mi je shto si tu sa nekim pitanjem, pohvalom ili možda primedbom.

postoji puno nachina da stupimo u kontakt: pishi mi na mail, popuni kontakt formu, zovi me ili dođi u moju stvaraonicu. 

e-mail. ceramics@sashkaognjanovic.com (24/7)

adresa. beograd, dorćol, tadeusha koshćushka 82/1a (uglavnom pon-pet 9-14h ali uvek proveri da li sam tu)

mob. +381 63 11 63 133 (ako je neshto bash hitno)

ko je sashka?

ruke (i srce) iza (i ispred) ovog (njenog) brenda.

rođena i odrasla u najdražem nishu, srećna i srećno živi sa porodicom u voljenom beogradu. 

nekada ekonomista sa diplomom i fancy životom u zlatnom korporativnom kavezu. rodila treće dete i pochela da živi sushtinu. a ne formu. danas je srećna keramicharka bez diplome. jer sloboda je njena vrhovna vrednost. porodica i topli dom su joj najvažniji. loži se na stvaranje. vozi je mashta. obožava jednostavan ali smislen život.

u glinu se nepovratno zaljubila zato shto je (na)uchi(la) životu. da uspori. i uživa. dishe. da svesno dodiruje. bude nežna. i prisutna. da je jedino nesavrshenost potpuno savrshena. da ne žuri i ne juri. da dishe duboko. i da bude tu.

njene sholje su pune života i obožavaju se bash zbog te energije koju je u njih utkala. voli da veruje da ljudima donose potpuna uživanja. i one prave predahe. bar malu pauzu od svih i svega. balans i mir u ovom preužurbanom svetu.

za nju je ovaj brend pun krug sreće. uživa dok stvara i ispunjava je shto stvaranjem usrećuje druge. ovakvu ispunjenost želi svakom. od srca.